Nieuws

TomTom-app ondersteunt nu Apple CarPlay

Eindelijk! TomTom lanceert de vernieuwde versie van zijn Go-app met CarPlay ondersteuning, lane assist en nog veel meer! De vernieuwde app is momenteel enkel beschikbaar voor iOS.

Eindelijk! TomTom lanceert zijn nieuwe navigatieapp voor iOS. De app is nu ook beschikbaar in je Apple CarPlay. Je kan je favoriete navigatieapp dus ook gewoon bedienen vanuit je infotainmentsysteem.

TomTom niet de enige

TomTom is echter niet alleen. Het bedrijf moet opboksen tegen concurrerende navigatie -en flitsapps zoals Google Maps, Coyote en Flitsmeister in Nederland. Naast de nieuwe Carplay-ondersteuning heeft het bedrijf een soort ‘lane assistant’ geïntroduceerd, zo lezen we in het persbericht. Het bedrijf omschrijft het zelf als ‘movie lane guidance’. Concreet laat de applicatie specifiek zien welk rijvak je moet kiezen bij een afslag of splitsing.

Met TomTom lane-assist weet je welk rijvak je moet kiezen bij een afslag of splitsing.

De Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen hanteert ook een abonnement voor zijn Go-applicatie. Je betaalt 9 euro per half jaar, vijf euro per drie maanden of twee euro per twee maanden. Net zoals bij vele abonnementen kan je de eerste maand gratis gebruik maken van de dienst. De nieuwe applicatie is momenteel enkel beschikbaar op iOS, maar zal waarschijnlijk in de toekomst ook gelanceerd worden voor Android en de bijhorende Android Car-dienst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business