Nieuws

Dropbox lanceert nieuwe all-in one desktopapp

Dropbox lanceert zijn nieuwe desktopapplicatie. Al jouw favoriete tools als Trello of Slack in 1 applicatie. Dit is de nieuwe Dropbox.

Hoe Dropbox begon als een simpele clouddienst, breidt het nu uit naar een volwaardige all-in one applicatie voor je desktop waarin je je volledige workflow kan beheren. De clouddienst had al langer te kampen met stevige concurrentie van Google, Trello en Microsoft Office. Nu springt het mee op die kar en brengt met zijn nieuwe applicatie al deze verschillende tools in 1 applicatie.

Het bedrijf spreekt zelf van ‘de nieuwe Dropbox’. De clouddienst krijgt dus een enorme update. De bedoelling is dat je volledige workflow gebeurd in die ene app, zonder dat je deze moet verlaten. Zo zijn er koppelingen met Trello, Slack, Google Docs en Microsoft Office. Het doel is dat je productiviteit hiermee omhoog gaat en je zoektocht naar ‘dat ene documentje’ verleden tijd wordt.

De nieuwe Dropbox: al je favoriete tools in één app.

Een nieuwe workflow

De nieuwe applicatie is nog niet gelanceerd, maar je kan wel al toegang aanvragen via een ‘early access’ inschrijving. Na inschrijving zal je binnenkort een mailtje ontvangen waarin je als eerste aan de slag kan gaan met de vernieuwde desktopapp.

Dropbox spreekt op zijn nieuwe productwebsite van 1 thuisbasis waarin alle tools en materiaal bij elkaar komen. De nieuwe app zou beschikbaar zijn voor Windows en macOS, maar het is nog niet duidelijk wanneer de ‘early access’ gebruikers toegang zullen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business