Russische registraties wijzen op toekomstige Apple MacBooks

Apple heeft zijn MacBook Pro recent nog een upgrade gegeven, maar er lijkt meer in het vat te zitten voor 2019, zo blijkt uit de registraties die verschenen in een Russische database.

Alvorens een product op de markt gebracht wordt, is er een heel proces voor het ontwikkelen en vervolgens registeren dat een bedrijf moet volgen. Met regelmaat verschijnen er ook meldingen vanuit de Euraziatische Unie (EAU) met betrekking tot de registratie van goederen. Ditmaal is Apple de partij die nieuwe goederen binnen de unie heeft geregistreerd. Vermoedelijk zal het bedrijf later dit jaar een aantal nieuwe MacBooks tonen, en is het al bezig om import van de modellen mogelijk te maken. Een registratie bij de EUA is immers vereist bij het importeren van goederen naar Rusland.  

Apple heeft de modellen op 27 mei geregistreerd en kreeg op 13 juni toestemming om de MacBooks te importeren naar Rusland. In de database zijn zeven verschillende modellen verschenen. Je hoeft overigens niet zeven verschillende laptops te verwachten tegen het einde van 2019, vermoedelijk zijn het modellen met verschillende antennes of opslagconfiguraties. Voor de processoren hield het bedrijf tot op heden altijd hetzelfde modelnummer aan; al zou dit uiteraard kunnen wijzigen. Dat het bedrijf zich opmaakt voor het einde van 2019, was al te zien aan de twaalf modelnummers van iPhones die de afgelopen maand in de database verschenen. Ook de iPod (2019) verscheen in de database.

Lancering MacBooks eind 2019

Ondanks dat het zeer zeker gaat om een MacBook, is het niet bekend om welk model het precies zal gaan. Eerder dit jaar ontving de MacBook Pro al een upgrade met nieuwe processoren en een beter toetsenbord. Apple zou uiteraard een update kunnen geven aan de MacBook Air of de MacBook, die laptop ontving al een tijdje geen updates meer. Als het klopt dat het gaat om een MacBook, dan mogen we nog wel even wachten. Mocht het bedrijf een lanceringsschema gelijk aan 2018 vasthouden, dan hoef je de laptop pas tegen het einde van oktober te verwachten. Het is mogelijk dat Apple het evenement van de iPhones in september bundelt met de MacBook(s). 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business