Nieuws

Polar lanceert nieuw Ignite sporthorloge

Polar lanceert vandaag zijn nieuwe sporthorloge met gps: de Ignite.

De Finse producent van sporthorloges en andere smart wearables lanceert vandaag zijn nieuwe Ignite. Een sporthorloge met veel potentieel voorzien een volledig geïntegreerde gps.

Polar Ignite = Persoonlijke begeleiding

Vandaag de dag hebben steeds meer mensen een sporthorloge. Er wordt over het algemeen ook gewoon meer en vaker gesport. Persoonlijke begeleiding is dan ook essentieel. Het kan gevaarlijk zijn om met je lichaam tot het uiterste te gaan zonder de gevolgen te beseffen.

De Polar Ignite kan daarom een perfect oplossing zijn. Het bedrijf belooft een horloge dat je dagelijks een trainingsbegeleiding aanbiedt die steeds beter wordt. Aan de hand van FitSpark-data wordt het horloge slimmer naarmate je meer doet. Op basis van je trainingshistoriek en fitnessniveau doet je horloge slimme aanbevelingen.

Nightly recharge

Een belangrijke factor bij sporten is herstel. Je lichaam heeft genoeg rust en slaap nodig. Ook dat zal je Ignite in het oog houden. Aan de hand van ‘Nightly Recharge’ is je horloge in staat gegevens te verzamelen over je hartslag, hartslagvariatie, ademhaling en slaapmomenten. Op basis van de data die daaruit voort komt krijg je ook gepersonaliseerde tips die je vertellen dat je het rustiger aan moet doen of dat er ruimte is voor extra sport.

Bovendien bezit de Ignite een slaaptracker. Toch indien je kan slapen met een horloge rond je pols. Het horloge analyseert hoe je slaapt. Concreet wil dat zeggen of je licht/diep slaapt, wat je rem-fases zijn en wanneer je wakker wordt. Ook die gegevens kunnen het horloge helpen om je beter en/of meer te doen slapen. Mij zegt deze functie alvast weinig omdat ik ’s nachts geen horloge rond mijn pols kan verdragen, maar dat kan ook gewoonte zijn natuurlijk.

Extra specs

Bovenop een heleboel leuke snufjes krijg je een polshorloge gemaakt van stevige materialen die volledig waterdicht is met een batterij die tot vijf dagen meegaat. Bovendien krijg je er ook een gratis uitgebreide applicatie bij die je alle data op een overzichtelijke manier weergeeft.

De Polar Ignite is beschikbaar vanaf vandaag voor 199,99 euro. Je kan kiezen tussen een zwart, grijs, wit en geel bandje. Al kosten die laatste twee wel 229,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business