Nieuws

Swipedrinks maakt komaf met papieren drankbonnetjes op festivals

Zeg vaarwel tegen fysieke drankbonnetjes en cash geld met Swipedrinks! Deze app laat je online al je transacties verrichten en zelfs drankjes swipen naar je vrienden.
Drankbonnetjes zijn voor velen een doorn in het oog op festivals. Ten eerste moet je urenlang in de rij staan voor je bonnetjes en vervolgens nog eens in de rij staan om je drankje te kopen. Intussen doe je je uiterste best om in een dronken bui die papieren bonnetjes niet kwijt te raken, wat niet altijd even makkelijk is. Voor deze problemen is er nu een simpele oplossing in de vorm van een app genaamd Swipedrinks. Het beste komt nog, aangezien de app vanavond zijn debuut maakt op Rock Zottegem.

Swipedrinks

De app is beschikbaar op zowel iOS als Android en werd ontwikkeld door Coupon Solutions. Het bedrijf wil met de app komaf maken met de onhandige drankbonnetjes op festivals door heel die procedure te verplaatsen naar een online omgeving. Aanschuiven aan een bonnetjeskassa hoeft dus niet meer, want je kan in de app je bonnetjes kopen, waar je ook bent. De enige voorwaarde is dat je in verbinding staat met het internet (en dat er geld op je rekening staat natuurlijk).Swipedrinks is daarnaast op alle situaties voorbereid. Als je van plan bent om naar huis te gaan en nog fysieke bonnetjes over hebt, dan geef je die makkelijk door aan een vriend(in) die nog wel blijft feesten. Ook in Swipedrinks kan je bonnetjes  op een gelijkaardige manier doorgeven door ze naar elkaar te swipen.In theorie klinkt dit enorm handig, maar hoe de app in de praktijk zal presteren, komen we vanavond pas te weten. Vanaf dan kunnen er op Rock Zottegem bonnetjes via Swipedrinks aangekocht en opgedronken worden. Hopelijk zijn de servers van Coupon Solutions opgewassen tegen het verkeer, want wij voorspellen alvast dat de app redelijk populair zal zijn.Als de app goed presteert, zullen we hem hoogstwaarschijnlijk ook aantreffen op andere (grotere) festivals. Beeld je even in hoe makkelijk het leven zou worden op festivals zoals Rock Werchter of Pukkelpop!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business