Nieuws

Deze games bevat Ubisoft’s Uplay+-dienst

Zoals op de afgelopen E3-beurs aangekondigd, lanceert Ubisoft vanaf 3 september zijn abonnementsdienst Uplay+. Voor 15 euro per maand krijg je zo toegang tot een collectie pc-games, analoog aan wat EA doet met Origin Access.

Er was voorlopig nog niet bekend welke games de dienst precies zou bevatten, maar daar brengt Ubisoft nu verandering in. Op moment van schrijven telt de lijst 108 games en hun uitbreidingen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Assassin’s Creed-games, Far Cry, Tom Clancy’s alsook oudere titels zoals The Settlers, Rayman en Might and Magic. De volledige lijst van games is te vinden op de Ubisoft-website.

De dienst is beschikbaar vanaf 3 september 2019 en is gratis te gebruiken tot en met 30 september. Gebruikers zullen voor deze testversie wel hun credit- of debetkaart moeten voorleggen. Wanneer gebruikers de dienst niet voor 30 september om 23u59 opzeggen, wordt het abonnement verlengd voor 15 euro per maand. Het is nog niet bekend of Ubisoft de dienst ook zal doortrekken naar de consoles, maar er zit wel een versie voor Google Stadia in de pijplijn. Wanneer die precies wordt gelanceerd, is echter nog niet geweten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business