pakket

Uber maakt het hun klanten nog gemakkelijker met hun nieuwe service; een totaalpakket dat dat het mogelijk maakt om van meerdere diensten, zoals maaltijdbezorgingen en het huren van fietsen en deelsteps, gebruik te kunnen maken.

Uber lijkt een manusje van alles te worden, van autoritjes en maaltijdbezorgingen, tot het huren van fietsen en deelsteps. Het was voorheen al mogelijk, maar nu wordt het voor het gemak allemaal in een pakket aangeboden.

Stel je voor, je hebt een lange dag gehad op kantoor en besluit een Uber te boeken naar huis, maar je koelkast is zo goed als leeg en echt zin om boodschappen te doen heb je eigenlijk ook niet. Geen zorgen, want Uber regelt het allemaal voor je. Het bedrijf biedt namelijk een alles-in-een pakket dat het mogelijk maakt om van meerdere diensten die Uber biedt, gebruik te kunnen maken.

Kortingen

Het abonnement Uber Pass wordt nu getest in Amerika, in Chicago en San Francisco en kost 24,99 dollar (22,43 euro) per maand. Klanten krijgen hiermee kortingen op taxiritten, ze krijgen gratis maaltijdbezorgingen van Uber Eats en ze kunnen kostenloos gebruik maken van Jump deelfietsen en deelsteps. Ook is het bedrijf bezig met het testen van lager geprijsde abonnementen in een aantal steden, waarmee klanten voordeel halen uit ritjes en maaltijden, zoals autoritjes met kortingen en gratis bezorging op een bepaalde hoeveelheid bestellingen.

Een woordvoerder van Uber laat weten in een verklaring dat het bedrijf hiermee inspeelt op de dagelijkse behoeften van de klant:

Van maaltijden tot ritjes en alles daartussenin, we zijn altijd op zoek naar manieren om van Uber de go-to optie te maken voor je dagelijkse behoeften.

Introductie

Aangezien de nieuwe service nog in de testfase zit, is het nog niet bekend wanneer Uber de dienst officieel zal introduceren. De verwachting is wel dat het niet heel lang zal duren voordat het in heel Amerika aangeboden wordt en daarna zal het verder uitrollen naar Europa.