Nieuws

Deze iPhone-cases van Razer houden je telefoon koel

Wordt je iPhone tijdens het gamen soms zorgwekkend warm? Razer claimt de oplossing te hebben.

Wil je binnenkort hardcore gaan gamen met Apple Arcade, dan loont het misschien om te investeren in een hittebestrijdend hoesje van Razer. Het bedrijf kondigt namelijk de Arctech-lijn aan, een reeks van iPhone hoesjes met ingebouwde koelingstechnologie. De hoesjes zijn compatibel met de nieuwe iPhones uit 2019 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max), de iPhones uit 2018 (iPhone Xr, Xs, XS Max) en de Razer Phone 2.

Een hete telefoon kan de prestaties en de levensduur van de batterij verlagen, twee zaken die nefast zijn bij het spelen van games. Daarom beschikken de Razer Arctech-hoesjes over verschillende thermisch geleidende lagen om de hitte beter te kunnen afvoeren. Er zou geen nadeel mogen zijn voor de netwerkverbindingen en bovendien zou draadloos laden via Qi nog steeds mogelijk moeten zijn.

Volgens onafhankelijke tests van Razer kon hun hoesje de temperatuur tot 6 graden lager houden dan andere hoesjes op de markt. Razer realiseerde dit resultaat door hun eigen thermisch geleidende materiaal te ontwerpen: thermaphene. Het hoesje beschermt de telefoon ook tegen krassen, vallen en schokken en voorkomt bovendien dat vuil en stof in de behuizing terechtkomt.

Uitvoeringen

Razer brengt hun Arctech-lijn uit in twee varianten: Arctech Slim en Arctech Pro. In tegenstelling tot de Slim-versie voorziet de Pro-variant een krasvaste achterplaat, vier schokabsorberende zijwanden en een certificatie voor een valbescherming van maximaal 3 meter. Alle varianten beschikken over de Termaphene-laag om de warmte af te voeren. Elk hoesje is beschikbaar in de kleuren zwart, Quartz en Mercury. De Arctech Slim kost je 34,99 euro terwijl de Pro-variant voor 44,99 euro van eigenaar wisselt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business