Nieuws

Philips Hue Play HDMI Sync Box: revolutionaire surround-verlichting

De Philips Hue Play HDMI Sync Box voegt een nieuwe dimensie toe aan de toch al slimme Hue lampen.

Philips Hue is in veel woonkamers inmiddels gemeengoed geworden. De speciale lampen van het Nederlandse bedrijf passen zich snel en makkelijk aan naar jouw behoeften. Via onder meer je smartphone zijn de slimme lampen te verstellen in felheid en kleur. Je kunt er zelfs complete lichtshows mee maken. Het kan echter nog altijd slimmer, zo bewijst de fabrikant met de Philips Hue Play HDMI Sync Box.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Puilt het aantal slimme lampen in jouw woonkamer ook uit? Heb je tal van gekleurde lampen en een paar spots met accentverlichting? De Philips Hue Play HDMI Sync Box is een HDMI-switch met vier HDMI-poorten voor invoer en één voor uitvoer naar je TV. Door je Philips Hue lampen hierop aan te sluiten, zorg je ervoor dat films en games voorzien worden van een extra dimensie.

Signify, zoals de producent van de lichtbronnen tegenwoordig heet, noemt de technologie surround-verlichting. Alle lampen zullen zich aanpassen naar de content die door wordt gegeven aan de Philips Hue Play HDMI Sync Box. Alle types van verlichting werken op papier, maar gekleurde lampen geven natuurlijk het mooiste effect.

Zowel 4K- als HDR-beelden worden ondersteund. Een andere slimme feature van de Sync Box is dat het apparaat de verlichting aanpast op de plaatsing van de lampen; lampen achterin reageren bijvoorbeeld minder fel dan die dicht bij het TV-scherm staan. Voor dit alles gebruikt Signify een geavanceerd algoritme.

De Sync Box is natuurlijk niet compleet zonder een speciale applicatie. In de app kun je, naast de lampen koppelen, ook kiezen met welke snelheid de lampen zich aanpassen. Daarnaast is het instellen van de intensiteit mogelijk. Bij een shooter zal je waarschijnlijk iets fellere kleuren willen dan bij een natuurfilm.

HDMI Sync Box kopen

De Philips Hue Play HDMI Sync Box ligt vanaf midden oktober in de winkels. Het apparaat kost bij de release 249 euro en zal enkel in de kleur zwart beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business