OnePlus 7 review opener

Smartphoneproducent OnePlus heeft vandaag officieel zijn komst naar België bekendgemaakt en opent meteen een kantoor in Brussel.

Advertentie

Smartphoneproducent OnePlus heeft vandaag officieel zijn komst naar België bekendgemaakt en opent meteen een kantoor in Brussel. Van daaruit zal een lokaal team zich bezighouden met de ontwikkeling van OnePlus op de Belgische markt. 

Het is niet de eerste keer dat we het bedrijf de link zien maken met België. Zo zijn hun smartphones en accessoires momenteel al verkrijgbaar bij Fnac, het eerste en enige verkoopkanaal in België.

Het Belgische team wordt geleid door David Sanmartin, Business Development Director van OnePlus Europe, die drie jaar geleden de basis legde voor OnePlus Europa. Hij laat alvast het volgende weten aan de Belgische fans: “Het is hartverwarmend dat we welkom worden geheten door een enthousiaste Belgische community van rond de 40.000 mensen. Door het vormen van een lokaal team hopen we onze community nog beter van dienst te zijn en te bouwen aan ons merk in de Belgische markt.”

David Sanmartin
David Sanmartin

De opening van het nieuwe kantoor in Brussel komt alvast op een goed moment voor het bedrijf, want de lancering van de OnePlus 7T-serie staat gepland voor 10 oktober. Wie op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes, kan het Belgische Twitter-account van OnePlus volgen, of het internationale YouTube-kanaal


Gerelateerde artikelen

OnePlus 7 Pro Review: de beste smartphone-ervaring voor 709 euro

OnePlus blijkt al jaren favoriet bij menig smartphonegebruiker. Ditmaal laat het Chinese bedrijf een nieuwe kant zien: de OnePlus 7 Pro zit vol met innovatie. Is het, net zoals eerdere OnePlus-smartphones, weer een goede aankoop?
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.