Nieuws

Bose heeft nog betere oortjes in petto dan de Amazon Echo Buds

Op het hardware-event presenteerde Amazon de Echo Buds. Deze draadloze bevatten geluidsreducerende technologie van Bose. Bose lichtte een tipje van de sluier dat de Echo Buds slechts een voorsmaakje zijn.

Gisterenavond werd in Seattle het jaarlijkse hardware evenement van Amazon georganiseerd. Daar presenteerde Amazon weer 8 nieuwe hoogtechnologische gadgets, die allemaal dit jaar nog op de markt verschijnen. Daar zaten onder andere de Amazon Echo Buds tussen.

De Echo Buds zijn draadloze oordopjes, die in samenwerking met Bose werden geproduceerd. De oortjes zijn voorzien van de nieuwste geluidsreducerende technologie van Bose. De oortjes kunnen grotendeels achtergrondlawaai kunt uitschakelen, zodat je ook op drukke plaatsen probleemloos naar je muziek kan luisteren zonder het volume op een schadelijk hoog niveau te moeten zetten. Het is nog maar de eerste keer dat Bose zijn technologie verleent aan een product voor een andere firma. Uiteraard zal Alexa ook beschikbaar zijn via de oortjes. De oortjes zullen op 30 oktober verschijnen in Amerika, waar ze $129 kosten en vanaf vandaag kunnen besteld worden. Een exacte releasedatum is er nog niet voor Europa. De kostprijs schatten we rond de €118.

Er kan maar één iemand de Bose zijn

Hoe indrukwekkend de Echo Buds al klinken, het kan blijkbaar nog straffer. Bose verklaarde na afloop van het evenement aan The Verge dat het bedrijf aan nog betere oortjes aan het werken is. De Bose Noise Cancellation Buds 700 zullen zoals de naam doet vermoeden een technologie bevatten die ruis volledig kan uitschakelen. Met deze oortjes zal je dus helemaal geen last meer hebben van die luid telefonerende persoon achter je op de bus of de trein.

Bose wil dus gerust Amazon helpen om een taart te bakken, maar het houdt de slagroom voor zichzelf. Wanneer de oortjes zullen verschijnen, blijft voorlopig nog onbekend. Bose stelt zelf pas het voorjaar 2020 voorop. Het voegde aan de mededeling toe dat het niet de bedoeling is dat de oortjes een directe concurrent wordt van de Echo Buds. Naar eigen zeggen zijn het compleet verschillende producten. Hoeveel de oortjes van Bose dan moeten kosten, blijft ook nog een misterie.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business