Nieuws

‘iPhone 11 schermen niet heel krasbestendig’

De nieuwe iPhone 11 schermen zijn niet de meest krasbestendige display ooit gemaakt. Althans, dat lijkt het geval te zijn als we boze Apple-klanten mogen geloven.

Smartphones zijn nog niet eerder zo duur geweest als nu. Daar krijg je echter veel voor terug. Denk bijvoorbeeld aan een multifunctionele camera-opzet, razendsnelle hardware, een mooi scherm en nog veel meer. De nieuwe iPhone 11 serie is ook niet de goedkoopste, maar verkoopt als een malle. Dat is niet zo gek, want de telefoons zijn ‘gewoon’ goed. Van deze peperdure speeltjes zou je mogen verwachten dat het met de krasbestendigheid ook wel goed zit. Het tegendeel lijkt echter waar: de iPhone 11 schermen zijn misschien wel minder krasbestendig dan voorgaande iPhones.

iPhone 11 schermen

Op het forum van Apple zijn er tal van klachten te vinden over de krasbestendigheid van de nieuwe iPhone 11 schermen. Het gaat om alle drie de modellen: zowel de goedkopere iPhone 11 als de duurdere iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zouden, niet bestand zijn tegen het binnenste van je broekzak. Althans, dat melden diverse gebruikers.

De problemen rondom de display van de nieuwe iPhones is opvallend, want Apple vertelde ons tijdens de presentatie van de telefoons nog dat de nieuwe toestellen beschikken over het sterkste glas ooit. Dat kan echter op verschillende manier geïnterpreteerd worden: beter bestand tegen barsten, krassen of allebei?

Desalniettemin zijn de vele klachten over het display zorgelijk voor Apple. Na ‘bendgate‘ en de problemen rondom de batterijduur van oudere iPhones heeft het probleem met de iPhone 11 schermen de potentie om een heel groot probleem te worden voor de PR-afdeling.

Nog geen reactie

Uiteraard is er een oplossing voor dit vrij irritante probleem: een hoesje gebruiken. Wanneer je echter een peperduur apparaat hebt gekocht, kunnen we het ons zo voorstellen dat je deze niet wil verstoppen in een hoesje. Dan hebben we het nog niet eens gehad over een screenprotector, die hoe dan ook toch je telefoon iets minder mooi maakt. We zijn benieuwd hoe Apple gaat reageren op de problemen van haar gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business