Nieuws

Google Nest Mini en Google Nest hub nu beschikbaar in België

Vanochtend liet Google Assistant het licht uit gaan van het Atomium. Met die ijsbreker lanceerde Google officieel de nieuwe Nest Mini en Nest Hub in België.

Vanochtend lanceerde Google officieel de Nest Hub en Nest Mini in de middelste bol van ons prachtige Atomium. Wij waren aanwezig op deze gezellige ochtendsessie.

Maak kennis met de Google Nest Hub en Nest Mini, het nieuwste leden van de Google Nest-familie in België, dat je helpt in een oogopslag. Met de ingebouwde Google Assistent haal je via spraakbediening het maximum uit Google: Zoeken, Agenda, Maps, YouTube, Google Foto’s en meer – alles op het scherm van de Google Nest Hub of via de spraakbediening van de Nest Mini.

Gebruik de Nest Hub voor leuke receptjes in de keuken.

Google Nest in België

Beide nieuwigheden zijn vandaag al beschikbaar in België. De Google Nest Hub is verkrijgbaar voor 129 euro bij Orange, Media Markt, Vanden Borre, Fnac en uiteraard de officiële Google Store. De Hub is beschikbaar in twee kleuren: Chalk en Charcoal.

De Nest Mini is beschikbaar bij dezelfde retailers als hierboven vermeld. De kleine Googlevriend is beschikbaar voor amper 59 euro in dezelfde Chalk en Charcoal-kleuren.

Google Nest Mini
Gemaakt uit minstens 35% gerecycleerd plastic.

 

 

google nest hubgoogle nest mini

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals