Nieuws

Maak van je smartphone een Switch met de Razer Junglecat

Wie regelmatig gamet op zijn of haar smartphone, weet dat het behoorlijk vervelend is om met je vingers steeds in de weg te komen van het beeld. Met de Razer Junglecat is dat euvel nu verleden tijd.

De Razer Junglecat haalt duidelijk de mosterd bij de Nintendo Switch (of omgekeerd), zowel qua uiterlijk als lay-out van de knoppen. Zo heb je op het linkerdeel bijvoorbeeld een d-pad, terwijl de knoppen zich op het rechtergedeelte bevinden. In tegenstelling tot bij de Nintendo Switch, bevinden de thumbsticks zich wel op dezelfde hoogte.

De controllers verbinden met je telefoon doe je via een op maat gemaakte case van Razer. Standaard wordt er een case meegeleverd voor de Razer Phone 2, Huawei P30 Pro en Samsung Galaxy S10+. Je klikt je telefoon erin en vervolgens kan je de controllers aan de zijkanten bevestigen, zodat je een Switch-achtige ervaring krijgt. Het koppelen gebeurt tot slot via bluetooth. Let wel, de controller is enkel te gebruiken met Android (vanaf Android 7.0) smartphones en tablets. iPhone-gebruikers kunnen de controller dus niet gebruiken. Via de Razer Gamepad App krijgen gebruikers extra mogelijkheden om de controller helemaal naar hun eigen use case in te stellen.

razer junglecat

Extra handig is dat de controller niet alleen op je smartphone gebruikt kan worden, maar ook op je computer. Dit doe je door ze aan een hub te koppelen, analoog aan de Joy-Con hub van de Nintendo Switch. Vervolgens koppel je ze opnieuw via bluetooth aan je Windows-systeem (vanaf Windows 8.1). De controller opladen doe je via USB-C. Volgens Razer zou een volle lading moeten zorgen voor zo’n 100 uur aan autonomie.

De nieuwe Junglecat kost 129 euro en is beschikbaar vanaf 29 oktober 2019.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business