Lee Jae-yong heeft zijn gevangenistijd succesvol verkort na beroep. De vice-voorzitter van Samsung werd vorig jaar veroordeeld voor verregaande corruptie.

Om je publieke profiel op Google Maps te wijzigen hoef je nu niet meer de desktopversie te openen, dit is nu makkelijk te regelen vanaf je telefoon.

De functie waarmee je je publiek profiel kunt wijzigen in de app van Google Maps, is nu alleen nog beschikbaar voor Android.

Meer controle

Voor deze nieuwe update kon je alleen aanpassingen doen in je profiel via de desktopversie. Het profiel is publiek en dus openbaar voor anderen. Om de privacy te waarborgen van hun gebruikers maakt Google Maps het nu ook mogelijk om de gegevens aan te passen in de applicatie. In Mijn Profiel kun je wijzigingen aanbrengen in je naam en biografie en je kunt je foto veranderen. Dit geeft je veel meer controle over de gegevens die je eerder hebt ingevoerd in Maps.

De informatie in je profiel is door het toevoegen van de functie overzichtelijker en het staat op chronologische volgorde. En je kunt je in deze sectie ook afmelden voor het delen van je profiel met bedrijven die je volgt. Het is ook mogelijk om alle bijdragen in je profiel te verbergen.

De nieuwe functie is nog niet op elk toestel beschikbaar, dus best om het even uit te proberen door de laatste versie van Google Maps te downloaden.