Nieuws

Polestar en Renault vinden weg naar Workday

Van 12 tot 14 november vindt Workday Rising plaats in Milaan. Vandaag werd bekend gemaakt dat een aantal grote Europese bedrijven zich aangesloten hebben bij het softwarebedrijf.

Gisteren is Workday Rising Europe van start gegaan in Milaan. Ook wij zijn hier aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen en klanten bij het snelgroeiende bedrijf te ontdekken. Vandaag werd ook bekend gemaakt dat grote bedrijven als Renault, Polestar en Capita hun weg naar Workday gevonden hebben.

Workday op twee vlakken

Organisaties stappen steeds vaker over naar Workday om hun weg te vinden in de veranderende wereld van HR en Finance. Het is een dynamische omgeving die gedreven wordt door technologische ontwikkelingen, waar businessmodellen veranderen en nieuwe concurrenten opkomen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben zij behoefte aan oplossingen die snelle innovatie mogelijk maken, waarmee ze accurate prognoses kunnen maken en die inzichten bieden die de business helpen snel in te spelen op veranderingen in de markt.

Focus op Finance

Recent zijn dus verschillende grote Europese bedrijven aan de slag gegaan met Workday Financial Management. Naast autobouwer Polestar hebben ook NetEnt, Career Partner Group, Syncron en Tamedia (grootste mediagroep van Zwitserland) zich aangesloten bij de all-in-one oplossing die Workday biedt voor Finance.

Workday Finance
Financial Management voor desktop.

Met Workday zijn deze organisaties onder meer in staat om:

  • Arbeidsintensieve processen te automatiseren met machine learning. Workday zet de kracht van data science in, van state-of-the-art neurale netwerken tot klassieke machine learning technieken, om de van oudsher arbeidsintensieve financiële processen op een intelligente manier te automatiseren.
  • Sneller en beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Gebruikers hebben de mogelijkheden om betere, datagedreven beslissingen te nemen op basis van operationele inzichten waar de business behoefte aan heeft.

“We willen graag gemakkelijk nieuwe markten kunnen betreden en mensen kennis laten maken met elektrische mobiliteit.” – Nils Mösko, CFO Polestar

Workday HR

Ook voor HR biedt Workday een handige all-in-one toepassingen die een veelzijdig personeelsbestand, nieuwe manieren van werken en een versnipperde werkomgeving ondersteunen. HCM klanten kunnen dankzij de datagedreven inzichten in het personeelsbestand snellere en meer strategische beslissingen nemen om zo de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers te versterken. Naast o.a. Groupe Renault hebben ook Evonik, Siemens en Jotun zich aangesloten bij Workday.

“Bedrijven in heel Europa kiezen voor ons om hen te helpen bij het transformeren van hun activiteiten.” – Erik ten Bruggencate, Country Manager Workday Benelux

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business