Nieuws

Nieuwe Mac Pro vanaf morgen beschikbaar

De nieuwste computer Mac Pro kan vanaf morgen besteld worden via de website van Apple. Goedkoop is die wel niet...

De Mac Pro 2019 werd al in juni tijdens het jaarlijkse hardware-evenement van Apple Worldwide Deverlopers Conference aangekondigd. De computer viel meteen op door zijn toch eerder bizarre design. Dat doet op her eerste zich lijken alsof de je de computer ook kan gebruiken om wortelen of kaas te raspen. Daardoor werd de computer al snel het onderwerp van vele memes op het internet.

Het design van Mac Pro werd al serieus op de korrel genomen. Afbeelding: eBaum’s World

De Mac Pro komt niet alleen. Want om een computer te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk ook een monitor nodig. Om dat op te lossen, kondigde Apple tegelijk met de Mac Pro de Pro Display XDR, een 32-inch scherm met 6K resolutie. Die komt dan nog eens met een voet of een VESA Mount Adapter.

Daar is ‘em!

Sinds juni kregen we nauwelijks nog updates over wanneer de nieuwe Mac Pro zou verschijnen. De releasedatum werd altijd voor ‘ergens in de herfst’ voorzien. Apple gaat die deadline nog net halen want vanaf morgen kunnen geïnteresseerden de computer online bestellen. Daar bracht het bedrijf zijn klanten netjes via mail van op de hoogte.

Verwacht wel flink in de geldbuidel te mogen tasten. De computer alleen al kost je $6000 dollar. Voor de monitor mag je $5000 neertellen, en dan kan je bijna haast niet anders dan er nog eens een voet van $999 te kopen. De Mac Pro richt zich dan ook voornamelijk tot de professionele markt.

Deze ‘Pro Stand’ is volgens Apple $999 waard. Afbeelding: Techpwynt

Meer lezen over Apple?

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business