Nieuws

Instagram: update maakt meerdere foto’s in Stories mogelijk

Instagram Stories is er weer een stuk beter op geworden. Sinds de laatste update kan je via de ingebakken Layout-functie meerdere foto's tegelijk in één verhaal posten.

Vandaag onthulde Instagram een nieuwe functie voor Instagram Stories. Deze keer is het eentje die heel veel gebruikers al jaren vragen. Sinds de laatste update is het dan eindelijk mogelijk om twee of meer foto’s tegelijk in één ‘story’ te gieten. Het platform doet dat onder de noemer ‘Layout’ die eerder al in een individuele app bestond. Nu zit Layout dus mee in de Instagram-applicatie.

Instagram Stories

Instagram Stories is heel populair onder jongeren en jongvolwassenen. Na de populariteit van Snapchat zijn heel wat mensen overgestapt naar Instagram. Met de nieuwe update maakt het platform het nu mogelijk om tot 6 verschillende foto’s in één verhaal te plaatsen. Zo kan je dus meteen een collage maken zonder dat je de IG-app moet verlaten.

Om gebruik te maken van de nieuwe functie open je de Stories camera en kies je voor de optie Layout. Daar kan je dan meteen verschillende foto’s gaan combineren. Vanaf dan is het gewoon kwestie van het verhaal te publiceren en klaar is Kees!

TikTok

De Stories functie is één van de meestgebruikte in de applicatie van Instagram. Dit jaar heef het bedrijf verschillende vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd. Ook omdat TikTok op korte tijd heel populair is geworden moet Facebook ervoor zorgen dat niet teveel gebruikers overstappen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business