Nieuws

Samsung bevestigt lancering Galaxy S11 op 11 februari

Er staat eindelijk een officiële datum op het Galaxy Unpacked event van smartphonegigant Samsung.

Eind vorige week lekte een video van Samsung waarin we te weten kwamen dat de Samsung Galaxy S11 op 11 februari zal gelanceerd worden. Gisteren heeft Samsung dat officieel bevestigd in een Tweet.

Samsung Galaxy

Volgens The Verge zal het nieuwe vlaggenschip van de smartphonegigant niet persé S11 heten. Als we de verschillende geruchten mogen geloven, kan het nieuwe toestel ook wel eens als de Galaxy S20 het levenslicht zien. Het bedrijf heeft in zijn bevestiging uiteraard niets specifiek gecommuniceerd. Het event zelf krijgt de naam ‘Galaxy Unpacked’. Je zou dus evengoed kunnen stellen dat we op 11 februari simpelweg een tweede Galaxy Fold te zien krijgen. Tot dan is het pure speculatie.

Mogelijke specs

Door eerdere renders van Onleaks kwamen we al te weten dat de S11 een hole punch selfiecamera mee zal krijgen en dat het display amper nog kantjes zal krijgen. Verder zagen we aan de achterkant een camera-eiland dat vergelijkbaar is met de iPhone 11 Pro of Google Pixel 4.

Wil je het Galaxy Unpackedevent mee volgen? Je kan de stream op het moment zelf bekijken. De link delen we later nog met jullie wanneer hij beschikbaar is.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business