Nieuws

Smartphonebeurs MWC gaat door ondanks coronagekte

MWC 2020 in Barcelona zal ook dit jaar gewoon doorgaan ondanks het coronavirus.

Het jaarlijkse Mobile World Congress (MWC) in Barcelona gaat ook dit jaar gewoon door, ondanks de wereldwijde verspreiding van het coronavirus. Dat hebben de organisatoren van MWC gemeld aan Reuters.

MWC 2020

Dit jaar zal de beurs doorgaan van 24 tot en met 27 februari 2020. Zoals ieder jaar is de beurs in Barcelona te vinden en komen meer dan 100.000 bezoekers daarvoor naar de op een na grootste stad van Spanje.

Volgens de organisatie waren er heel wat twijfels of de smartphonebeurs wel zou doorgaan door het coronavirus. Maar volgens de organisatoren houdt de beurs zich aan alle voorschriften die overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie voorleggen. Er zou ook extra medische ondersteuning aangeboden worden tijdens MWC.

Wat verwachten we

Tijdens deze smartphonebeurs zal je ook op Techpulse.be het laatste nieuws van de beurs kunnen lezen. Twee collega’s van de redactie zullen aanwezig zijn in Barcelona om ons op de hoogte te houden van het laatste nieuws rond alle mogelijke smartphonemerken.

Voor veel fabrikanten is het Mobile World Congress een zeer belangrijke beurs. Naar verwachting zullen we dit jaar veel 5G-technologie te zien krijgen met nieuws van onder meer LG, Honor, Huawei en Sony.

TechPulse doet verslag vanaf MWC 2020 in Barcelona: volg ons op Facebook, Instagram & Youtube.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business