Nieuws

MWC 2020 dan toch geannuleerd

MWC 2020 in Barcelona zal dit jaar niet kunnen doorgaan, de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie onmogelijk gemaakt.

s’ Werelds grootste smartphoneconferentie, het Mobile World Congress in Barcelona, zal dit jaar (24 tot 27 februari) niet doorgaan. Door de aanhoudende kracht van het coronavirus hebben verschillende grote technologiegiganten de laatste weken afgezegd.

MWC 2020

Inderdaad, het coronavirus is hier de grootste boosdoener. Volgens John Hoffman, CEO bij organisator GSMA, heeft de uitbraak van het coronavirus ervoor gezorgd dat het onmogelijk is om MWC in Barcelona te laten door gaan. Na heel wat geruchten en fake news heeft GSMA dan eindelijk de knoop doorgehakt. MWC wordt ook niet uitgesteld naar later dit jaar en is dus volledig geannuleerd voor dit jaar.

Het feit dat MWC niet zal kunnen doorgaan is voor velen een financiële kater. Organisator GSMA vertegenwoordigd meer dan 1200 bedrijven in de technologiesector met de grootste smartphonegiganten vooraan. Bedrijven als LG, ZTE, Nvidia, Intel, Sony, Amazon en ga zo maar door, allen hebben ze hun komst geannuleerd omdat het risico te groot is. In de plaats zullen de meeste bedrijven een online persconferentie geven. Volgens verschillende bronnen zou GSMA door de annulering van het event zo’n 500 miljoen euro mislopen, echter zijn dat pure geruchten.

Corona

Niet het bier, wel het dodelijk virus heeft intussen al meer dan 42.000 mensen wereldwijd geïnfecteerd. Met Wuhan, China als stad van oorsprong trachten onderzoekers de komst van het virus te achterhalen. Intussen heeft het virus zich al over heel de wereld verspreid en zijn er in minstens 25 landen mensen met corona besmet geraakt.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business