Nieuws

Verslim je huis met deze betaalbare smart lampen van Action

Ook Action springt op de IoT-kar. Je koopt er nu betaalbare slimme lampen en sirenes.

De wereld van IoT-toestellen is enorm. Duizenden bedrijven zijn begonnen met de ontwikkeling van smart toestellen voor huis- en tuingebruik. De lijst van diensten die je met Google Home kan koppelen is bijna oneindig geworden en elke dag komen er nieuwe dingen bij. Ook als je naar Kickstarter of Indiegogo surft merk je dat heel veel nieuwe projecten rond IoT gaan.

Action slimme lampen

Nu is ook budgetretailer Action begonnen met de verkoop van slimme toestellen voor thuis. Onder de naam LSC Smart Connect wil Action het je gemakkelijker en goedkoper maken. Momenteel vinden we één 5,5 watt filament van 470 lumen, 1 smart stekker, 1 afstandsbediening, 1 plafondlamp en 1 slimme sirene in het aanbod. Allen kunnen via WiFi geconnecteerd worden en gebruikt via de bijhorende LSC Smart Connect-app.

Action

Action

LSC Smart Connect

Het bedrijf achter deze slimme lampen is LSC Smart Connect. Zij werken met het Tuya-platform. Tuya is vandaag al een redelijk grote speler in de IoT-markt. Het bedrijf is van Amerikaans-Chinese oorsprong en werd opgericht door ex-medewerkers van Alibaba. Om het heel eenvoudig uit te leggen kan een bedrijf bij Tuya voor een relatief lage prijs een licentie kopen en er zelfs een eigen branded-app mee laten maken. En dat is wat het bedrijf achter Action heeft gedaan.

Het nadeel hiervan is dat deze lampen niet zijn ondersteunt door het Zigbee protocol, ze ondersteunen ook geen bluetooth of GPRS en maken geen gebruik van een centrale hub. Je kan de LSC Smart Connect lampen wel verbinden via WiFi rechtstreeks via de app. Nadien kan je ze dan ook perfect bedienen met Google Assistant in Google Home of met Amazon Alexa.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business