Nieuws

Twitter neemt Chroma Labs over

Twitter heeft Chroma Labs overgenomen. Dit bedrijf is bekend van de templates voor Instagram Stories en Snapchat.

Binnenkort kun je naast Snapchat en Instagram ook op Twitter je creatieve skills laten zien. Het socialmediaplatform heeft namelijk het bedrijf Chroma Labs overgenomen.

Miljoenen verhalen

Chroma Labs, dat werd opgericht in 2018, is de maker van de bekende templates waarmee je unieke verhalen kan maken voor Insta Stories en Snapchat. Zo zijn er meer dan 290 sjablonen waar je uit kunt kiezen, een bewegingstool om je foto’s te laten bewegen, kan je verschillende filters en achtergronden instellen, teksteffecten en geanimeerde stickers gebruiken en video’s bewerken.

Het bedrijf maakt het nieuws bekend via een verklaring op hun website:

“Het afgelopen jaar hebben we makers en bedrijven over de hele wereld, de mogelijkheid gegeven om miljoenen verhalen te creëren met de Chroma Stories-app. We zijn hier heel trots op en we kijken ernaar uit om onze missie op grotere schaal voort te zetten, met een van de belangrijkste diensten ter wereld.”

Twitter Stories?

De werknemers van Chroma Labs zullen worden opgesplitst in verschillende teams van Twitter: een voor het product, een voor het ontwerp en een voor de techniek. Dat laat Kayvon Beykpour, productmanager van Twitter weten. Dit met als doel om “mensen meer creatievere manieren te bieden om zichzelf te uiten op Twitter”.

Hoe dit precies vorm zal krijgen is nog niet bekend. Zo kan het kan zijn dat we na Instagram Stories en Facebook verhalen, ook Twitter Stories kunnen posten. Wat ook een mogelijkheid zou kunnen zijn, is dat we met de Chroma Stories-app onze tweets kunnen vormgeven. Hoe het ook zij, het zal er een stuk creatiever uit gaan zien.

Hoewel het bedrijf Chroma Labs nu dichtgaat, kun je de app nog steeds downloaden via de App Store of de Google Play Store. Al zal deze niet meer worden bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business