Nieuws

Disney pakt uit met kortingsactie voor lancering Disney+ in Europa

Om de lancering van het streamingplatformen niet onopgemerkt voorbije te laten gaan, pakt Disney uit met een kortingsactie voor Europeanen.

Disney maakte onlangs bekend dat het zijn streamingplatform Disney+ een week vroeger dan voorzien naar Europa zal brengen. Normaal zou het platform op 31 maart uitkomen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Ierland, Oostenrijk en Zwitserland. Maar die release is dus vervroegd naar 24 maart.

Net zoals ze het deden voor de release in de Verenigde Staten, pakt Disney uit met een speciale kortingsactie om Europese abonnees te lokken. Wie voor 23 maart zijn abonnement al bestelt, zal kunnen genieten van een speciale deal op de abonnementsprijzen. Die doen de abonnementsprijs voor een jaar dalen tot €59,99 in plaats van €69,99. Na 24 maart zullen de gewone tarieven weer aangerekend worden als een abonnement wordt aangesloten.

Slimmeriken uit Nederland die hopen te profiteren van deze deal hebben pech want voor hen zal deze actie niet beschikbaar zijn. Het platform is immers al sinds de start in november beschikbaar.

The Mandalorian

Het zal ook nog spannend zijn om te kijken welke content vanaf de lancering beschikbaar zal zijn op Disney+. Disney heeft namelijk zelf al aangegeven dat de beschikbare content van land tot land kan verschillen. Dit is een gevolg van eigendomsrechten die niet overal gelijk zijn.

De meeste discussie bestaat rond The Mandalorian, de grote topserie van Disney+. Het eerste seizoen is inmiddels afgelopen, maar het zou niet zeker zijn dat alle afleveringen bij de lancering al beschikbaar zullen zijn. Ook over bijvoorbeeld The Simpsons bestaat nog wat onduidelijkheid. Op uitzondering van één aflevering waar Michael Jackson een gastrol in vertolkte zijn alle 31 seizoenen te zien via Disney+.

Zoals je wellicht wel weet, is het in België nog even wachten op Disney+. Het platform komt in ons land, en in Portugal en Scandinavië, vermoedelijk in de zomer uit. Hopelijk biedt Disney ons dan ook een speciale actie aan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business