Tesla

Tesla, Jaguar, Kia, Volkswagen, Audi,... Elektrische wagens worden steeds populairder. In dit overzicht vind je al onze duurtests van de afgelopen maanden.

Advertentie

Tesla Model S3XY, Jaguar I-Pace, Kia E-Niro, Volkswagen e-Golf, Audi e-tron,… Elektrische wagens worden steeds talrijker en populairder, of het nu om aan te kopen of om te leasen is. Toch moet je voor de aankoop van zo’n auto even goed nadenken. Je zal de batterij van je wagen immers steeds moeten opladen en het is aan jou om te beslissen of jij tijdens een lange rit enkele keren wil stilstaan aan een laadpaal. Kan je een elektrische wagen ook thuis opladen? Dan is er ook nog de keuze van het juiste merk: Ga je voor een vertrouwde naam zoals Audi of kies je liever voor een moderne Tesla? Wat is trouwens de prijs van zo’n elektrische wagen? In dit overzicht vind je al onze duurtests van de afgelopen maanden. Zo hopen wij je op het juiste pad te zetten. Lukt dat niet, dan kan je nog altijd kiezen voor een elektrische fiets.


Gerelateerde artikelen

Review Tesla Model 3: Hoe rijden hoort te zijn

‘Nooit nog een diesel’, zeiden we tegen elkaar toen we de straat nog niet uit waren. Tesla maakt zich met zijn Model 3 klaar voor de toekomst. Maar hoe ‘af’ is deze wagen nu eigenlijk?

Review Audi e-tron: Gebouwd op eigen bodem

Een nieuwe episode in onze testreeks elektrische wagens. Deze keer gingen we de baan op met de Audi e-tron, een knappe Duitse klassebak. Audi heeft lang gewacht met zijn eerste elektrische productiewagen, maar was het ook het wachten waard?

Duurtest Kia E-Niro: op schok met De Niro

“Verwacht het onverwachte.” Het zou zowaar het motto van de E-Niro kunnen zijn. De wagen heeft ons zowel verrast als teleurgesteld. Het relaas van een weekje met de Kia E-Niro.

Duurtest Tesla Model X (2019): de koning van de familiewagens

Na de Model 3 en Model S werd het tijd om de laatste in rij ook uitgebreid aan de tand te voelen. En dat deden we zeker niet tegen onze zin. De Model X wist ons te verrassen, maar er blijft zeker nog ruimte voor verbetering.

Review Jaguar I-Pace: semi-hoogtechnologisch

"Hé, die stoelen zijn niet elektrisch." En zonder dat we het wisten bleek die eerste zin de voorbode te worden voor onze gehele ervaring met de Jaguar I-Pace.

Review Tesla Model S Performance (2019): Sneller dan haar schaduw

Na overweldigd te worden door de Model 3, waren onze ogen volledig gericht op de Model S. We wilden deze wagen namelijk ook aan uitgebreide tests onderwerpen en dankzij de lancering van Tesla’s nieuwe besturingssysteem, hadden we daar ook een uitstekende reden voor.

Review Mercedes EQC: Mercedes zet een stap vooruit

We zaten nog geen 5 minuten in de EQC en hadden al meteen een wauw-gevoel. Dat gevoel bleek terecht, getuige onze aangename ervaring. Mercedes zet een stap vooruit, zo blijkt.

Review Hyundai Kona EV: Traditionele kilometervreter

Rijden op elektriciteit; het blijft voor veel mensen iets futuristisch of onbetrouwbaar. Wij reden een week met de Hyundai Kona EV en testten hem tot op het bot.

Cowboy 2019 e-bike review: Heerlijk fietsen, zonder moeite

Een elektrische fiets, is dat wel iets voor iemand van mijn leeftijd? Absoluut! Dat bewijst Cowboy, een Belgische start-up en producent van de Tesla onder de e-bikes.

Cannondale Quick Neo EQ review: de e-bike voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een e-bike die volledig uitgerust komt met alle accessoires die je nodig hebt voor een heerlijk ritje door de stad of het bos? Dan kan de Cannondale Quick Neo EQ je helpen.

Ampler Curt e-bike review: Elegantie van begin tot einde

Ampler doet met de Ampler Curt een gooi naar het kroontje van de beste e-bike. Slaagt de startup uit Estland daarin op de competitieve markt van de elektrische fietsen?