Nieuws

Elon Musk steunt Twitter CEO Jack Dorsey

Daarnaast is Elon Musk ook een grote fan van honden…

Het kunnen wel eens zware maanden worden voor de CEO van Twitter Jack Dorsey. Één van Twitter’s nieuwste aandeelhouders, de Amerikaanse investeringsmaatschappij Elliott Management, heeft het namelijk op hem gemunt. Bloomberg bracht het nieuws naar buiten dat Elliott een masterplan aan het bedenken is om tijdens de volgende bijeenkomst van de raad van bestuur drie directeurs te laten aanstellen. Zo zou het voldoende invloed kunnen krijgen in de directie om Jack Dorsey buiten te werken.

Jack Dorsey krijgt wel steun uit onverwachte hoek. Elon Musk, die geen introductie meer nodig heeft, plaatste op Dorsey’s medium steunbetuigingen voor zijn collega-CEO. Daarin liet hij zijn volgers weten Dorsey nog steeds volop te steunen als CEO van Twitter. En aangezien Musk zelf een fervent Twitteraar is en geen schrik heeft om CEO’s van andere technologiebedrijven zoals Mark Zuckerberg en Bill Gates te beledigen, zijn die woorden toch wel wat waard. Volgens Musk heeft Dorsey het hart op de juiste plaats. Hopelijk voor de Dorsey zien de mensen van Elliott Management deze tweet, en kan het hen nog van gedachten doen veranderen.

Honden

Aangezien Elon altijd wel wat leuks heeft te melden op Twitter, zijn we zijn pagina nog wat verder afgeschuimd op zoek naar leuke tweets. Dat heeft ons geleerd dat Elon Musk een liefhebber is van honden. Om kwart voor 10 deze ochtend postte hij helemaal vanuit het niets de tweet ‘Dogs rock’. Daarbij een schattige foto van een hond die een verjaardag te vieren heeft. Als motivering voor zijn liefde voor onze meest trouwe viervoeters geeft hij de toelichting hij als “They have the best coin”.

Maar terwijl niet iedereen het eens lijkt te zijn met Musk’s steun voor Jack Dorsey, zal zijn liefde voor honden vermoedelijk minder worden betwist.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business