LG

Vanaf juli zijn de langverwachte LG Tones eindelijk beschikbaar in België.

Advertentie

De markt met draadloze earbuds lijkt intussen wel verzadigd. Toch slaagt het Zuid-Koreaanse LG erin om er met de Tone+ earbuds tussenuit te springen. Door een samenwerking met Meridian levert het bedrijf premium earbuds af. Sterker nog, door UV-stralen in de oplaadcase worden je oortjes proper gemaakt tijdens het opladen. Als dat geen uniek verkoopsargument is.

LG Tone HBS-FL7

LG Tone

Om de earbuds proper te krijgen maakt LG gebruik van een UVnano technologie. De technologie die erachter zit is niet geheel duidelijk maar volgens het bedrijf zorgen de UV-stralen ervoor dat er minder bacteries in je earbuds en oren kruipen. Properder om te delen dus! Verder ondersteunen de nieuwe Tones bluetooth 5.0 en bieden ze de mogelijkheid om snel opgeladen te worden. In amper 5 minuten opladen heb je meteen weer een uurtje luisterplezier. Handig voor de pendelaars onder ons.

De Tones zijn voorzien van Google Assistant, een fast pairing functie en een aan/uit detector. Vooral die laatste komt vaak van toepassing als je je earbuds regelmatig aan of uit moet doen. Momenteel ondersteunen de earbuds nog geen echte ANC maar door het feit dat ze volledig in-ear zijn verlies je al niet te veel audiokwaliteit. Volgens LG komen er in september wel earbuds bij die ANC ondersteunen.

De nieuwe Tones zijn opgedeeld in twee modellen: HBS-FL7 en HBS-FN6. Het grote verschil tussen beide is dat de FL7 geoptimaliseerd is voor Google Assistant, die functie heeft de FN6 niet. Ook heeft de FL7 een grotere batterijduur dan de FN6.

Beschikbaarheid

Beide LG Tone-modellen zullen volgende maand uitgerold worden in Europa en de V.S. Beschikbaarheid in andere regio’s zal snel volgen volgens de fabrikant.

LG
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here