Nieuws

Google Maps toont ook maximumsnelheden in België

Maps
Via Twitter kwamen we te weten dat ook maximumsnelheden nu in Google Maps getoond worden. We sprongen in de wagen voor bevestiging.

Dankzij een tip van Twitteraar @jensveraa, zijn we te weten gekomen dat Google Maps nu ook in België de officiële maximumsnelheden op onze wegen toont. Momenteel lijkt de functie alleen nog maar in navigatie-modus te werken. Maar vermoedelijk zal dat ook uitgebreid worden wanneer je niet persé je navigatie gebruikt.

Google Maps in België

Na de tip van een Twitteraar zijn we meteen in onze wagen gesprongen, om de nieuwe functie uit te testen. Op het eerste zicht lijkt alles oké, toch toont Maps hier en daar nog verkeerde maximumsnelheden. Op wegen waar je 70 mag geeft hij nog 50 aan, en in sommige gevallen zelfs omgekeerd.

Onze Noorderburen konden al een tijdje handig gebruikmaken van deze nieuwe functie voor Google Maps in Android en iOS. Nu lijkt ze ook bij ons uitgerold voor iOS en Android. Volgens @jensveraa, doet de navigatie-app zijn job ook goed in Apple CarPlay. Vermoedelijk zal dat dan ook het geval zijn voor wie Android Auto gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business