iPhone 9

Er zijn nieuwe details vrijgekomen uit de vroege codes van Apple iOS 14. Daaruit blijkt dat de iPhonebouwer met een Plus-variant van zijn betaalbare toestel zou komen.

Dat stelt 9to5Mac op basis van verschillende bevindingen uit de eerste codes van iOS 14. Dat Apple met een meer betaalbare iPhone 9 zou komen wisten we al. Maar nu zou daar ook een Plus-variant bij komen, een grotere variant van het betaalbare toestel dat voorzien wordt van de bedrijfseigen A13 chip.

Apple iPhone 9 Plus

Uit de code van iOS 14 blijkt dus dat er een grotere variant van de iPhone 9 zit aan te komen. Volgens hen gaan de iPhone 9/Plus de bestaande iPhone 8/Plus vervangen. Zoals vermeld gaan beide toestellen voorzien zijn van Apple’s eigen A13-soc.

Helaas heeft 9to5Mac niet meer dan dat kunnen vermelden qua details. We weten wel al dat het nieuwe toestel dezelfde display gaat krijgen als de iPhone 8 uit 2017. Maar of die details vandaag de dag nog kloppen is helemaal niet zeker aangezien gebruikers nu een en ander gewoon zijn qua displays. De lancering van de iPhone 8 licht nu wel al even achter ons.

iPhone SE 2

We moeten zeker ook vermelden dat bovenstaande informatie nog niet helemaal juist is. Ook de naam iPhone 9 en iPhone 9 Plus is gebaseerd op eerdere speculaties. We kunnen er nog steeds vanuit gaan dat de nieuwe betaalbare iPhone van Apple de naam iPhone SE 2 kan krijgen. Waarmee het dé opvolger wordt van zijn eerste generatie. Nog zou de Home-knop in het nieuwe toestel gaan verdwijnen volgens experts.

We hadden verwacht dat Apple zijn nieuwe toestellen ging presenteren op 31 maart. Maar ook daar zou het oprukkende coronavirus roet in het eten gegooid hebben. De aankondiging heeft nooit een officiële uitnodiging gekend maar volgens insiders zou die geannuleerd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here