Nieuws

Assassin’s Creed Odyssey gratis te spelen dit weekend

Assassin's Creed Odyssey 1
België is in lockdown, maar wees niet getreurd; zo heb je wel genoeg tijd om Assassin's Creed Odyssey gratis en voor niets (uit) te spelen aankomend weekend.

In het verleden heeft Ubisoft wel vaker games voor één weekend opengesteld voor alle geïnteresseerde gamers onder ons. Op zowel consoles als de PC hebben we bijvoorbeeld For Honor en Rainbow Six Siege wel eens een weekendje gratis en voor niets mogen spelen. Door deze gratis kennismaking hoopt Ubisoft (hoogstwaarschijnlijk) dat je het spel hierna ook koopt en op eigen houtje verder speelt. Aankomend weekend kun je Assassin’s Creed Odyssey gratis spelen.

Assassin’s Creed Odyssey gratis

Via een persbericht laat Ubisoft weten dat de avontuurlijk actiegame Assassin’s Creed Odyssey gratis te spelen is vanaf 19 maart 08:00 (12:00 uur voor PC-spelers) uur tot en met zondag 22 maart. Iedereen die niet kan wachten tot 19 maart kan wel alvast de game pre-loaden naar je apparaat. Zo kun je donderdagochtend direct aan de slag met Assassin’s Creed Odyssey. PC-spelers downloaden de game via Uplay, en Xbox-spelers dienen een Xbox Live Gold-abonnement te hebben.

assassin's creed odyssey

Ben je van plan om de game na een geslaagde proefperiode in huis te halen? Dan hebben we goed nieuws: de voortgang die je tijdens je proefperiode hebt gemaakt, neem je doorgaans gratis en voor niets mee naar de betaalde versie.

We wagen te betwijfelen dat er echt veel spelers overgaan tot koop van Assassin’s Creed Odyssey. Hoewel het spel zeker de nodige positieve reviews binnensleepte toen de game verscheen in 2018, is er nooit sprake geweest van een multiplayer. Zeker nu iedereen thuiszit vanwege het coronavirus sluiten we niet uit dat menigeen de singleplayercampagne in één weekend uitspeelt.

Over Assassin’s Creed Odyssey

Met Odyssey borduurt Ubisoft voort op het succes van Origins. Het oude Egypte wordt ingeruild voor het Griekenland van omstreeks 431 voor Christus, een tijd waarin Peloponnesische oorlog tussen Sparta en Athene zich afspeelt. Na gekozen te hebben uit één van de twee mogelijke hoofdpersonages begin je als huurling op het Griekse eiland Kefalonia. Al snel raak je betrokken bij zaken die zich niet beperken tot het eilandje zelf. Je wordt op het spoor gezet van je vader, een machtige Spaanse legeraanvoerder, waarna je in het oude Griekenland je zoektocht vervolgt naar antwoorden over je familie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business