Nieuws

Samsung sluit winkels in de VS en Canada

winkels
Samsung heeft al zijn fysieke winkels in de Verenigde Staten en Canada gesloten, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Om de gezondheid van hun werknemers en klanten te waarborgen, heeft Samsung besloten om hun fysieke winkels in Amerika en Canada te sluiten.

Samsung sluit winkels tijdelijk

Dat laat de CEO van Samsung Electronics, YH Eom, weten in een bericht op hun Amerikaanse en Canadese websites. “De gezondheid en het welzijn van onze werknemers en klanten is onze topprioriteit”, zo is te lezen in het bericht. De sluiting van de fysieke winkels zal overigens wel tijdelijk zijn, zegt de smartphonefabrikant. Maar tot wanneer de winkels in Amerika en Canada precies gesloten zullen zijn, maakt het bedrijf niet bekend.

24 uur ondersteuning online

Samsung is online wel te bereiken en zal daar ook constant klaar staan voor hun klanten: “Zoals altijd staan we klaar om je online te helpen, met 24 uur ondersteuning via Samsung Care, inclusief dag en nacht chat, ondersteuning via Facebook Messenger en Twitter, telefoonondersteuning via 1-800 Samsung en alle bestellingen zullen zo snel mogelijk uitgevoerd worden”. Nu het aantal coronabesmettingen en doden oploopt in de VS, is dit een logische maatregel van het telecombedrijf. In Canada zijn er op dit moment 690 mensen positief getest op het coronavirus, in Amerika ligt het totaal nu op 6300.

Het besluit van Samsung volgt na het nieuws van Apple, dat ook heeft besloten om zijn fysieke winkels buiten China te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business