Nieuws

ESET door Gartner genoemd als enige ‘Challenger’ in zijn Magic Quadrant 2019, voor Endpoint Protection Platforms, voor het tweede jaar op rij

ESET werd dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen als 'challenger' van het jaar.

ESET, wereldleider in cybersecurity, werd genoemd als enige Challenger in de 2019 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*, voor het tweede jaar op rij. ESET werd geëvalueerd op basis van zijn uitvoeringscapaciteiten en de  volledigheid van zijn visie.

Erkenning

“Voor ons was het een enorme prestatie om vorig jaar in de Gartner Magic Quadrant als enige uitdager te worden genoemd. Voor een tweede keer deze herkenning ontvangen, bewijst onze vastberadenheid om voortdurend de beste endpoint bescherming, detectie en reactie aan de bedrijven te bieden,” verduidelijkt Ignacio Sbampato, chief business officer bij ESET. “We zijn trots op onze aanpak dat gebaseerd is op vooruitstrevend onderzoek en visie om oplossingen te ontwikkelen die organisaties beschermen op een consistente en uitgebreide wijze. We zijn ervan overtuigd dat onze rangschikking te danken is aan onze voortdurende groei als een globale speler op het gebied informatiebeveiliging.

Sbampato vervolgt: “Sinds vorig jaar  heeft ESET zijn aanbod voor bedrijven versterkt met ESET Enterprise Inspector, een oplossing voor Endpoint Detection en Response, alsook ESET Dynamic Threat Defense, een cloud-gebaseerde  sandbox, die een complete Endpoint Protection Platform aanbiedt aan zijn bedrijfsklanten wereldwijd. Dit maakt deel uit van ESET’s strategie om zijn aanwezigheid in het bedrijfssegment uit te breiden.”

Van zijn positionering als Challenger  voor het tweede jaar op rij, denkt ESET dat het te danken is aan zijn capaciteiten om een gebruiksvriendelijk, uitgebreid en consistent eindpuntbeschermingsproduct te bieden en weerspiegelt zijn groeiend marktaandeel in alle segmenten die voor het bedrijf cruciaal zijn. Dit gaat van de bedrijven tot  de consument en de KMO’s. ESET is trots op de hoge graad van detectie en de kleine voetafdruk van zijn producten. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de kwaliteit zijn klantenservice zijn positie in Gartner’s Magic Quadrant  mee heeft bepaald.

Volgens de IT-woordenschat van Gartner **, “Gartner’s Magic Quadrants bieden visuele snapshots, diepgaande analyses en bruikbaar advies die inzicht geven in de richting, maturiteit en spelers van een markt. Magic Quadrants vergelijken vendors op basis van de standaardcriteria en methodologie van Gartner. Elk rapport heeft een Magic Quadrant grafiek die een markt beschrijft met behulp van een tweedimensionale matrix waarin leveranciers geëvalueerd worden op basis van hun volledigheid van visie en capaciteit om die uit te voeren. “

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business