Nieuws

Dit zijn de nieuwe Microsoft Office 365 abonnementen

Microsoft
De langverwachte nieuwe abonnementen van Microsoft 365 zijn er. Je krijgt een heleboel extra's voor dezelfde prijs.

Het zat er al een tijdje aan te komen. Microsoft heeft zijn Office 365 hernoemd naar Microsoft 365. Daarmee wil het softwarebedrijf meer inzetten op een all-in-one abonnement dat alle nodige tools bevat die je nodig hebt. Microsoft 365 heeft tegenover zijn voorganger ook meer voordelen én de prijs blijft hetzelfde. Je betaalt dus geen cent meer voor heel wat extra.

https://www.youtube.com/watch?v=AnSuASngwK8

Microsoft 365

“Een nieuwe naam, meer voordelen, dezelfde prijs”, zo kondigde de Amerikaanse softwaregigant het nieuwe Microsoft 365-abonnement aan. Vanaf 21 april zal het bedrijf zijn nieuwe Thuisgebruik- en Familieformules uitrollen. Voor het thuisgebruik-abonnement betaal je 6,99 euro/maand en een familieabonnement kost je 9,99 euro per maand. Beide abonnementen hebben dus sowieso Office aan boord maar dat is niet alles.

Voor het familieabonnement komt er binnenkort een ‘Family Safety’ app waarbij ouders allerhande functies kunnen instellen om hun kinderen op te volgen. Zo kan je bijvoorbeeld een notificatie instellen wanneer je kinderen met je wagen aan het rijden zijn of wanneer iemand bv. het huis verlaat.

Microsoft Teams voor particulieren

Naast Skype komt er nu ook eindelijk een Teams app voor particulieren. Die tool wordt een vast onderdeel in elk Microsoft 365 abonnement en heeft een flinke update gekregen om toegankelijker te zijn voor vrienden en familie om videochats met elkaar te organiseren. To-do lijstjes, foto’s en ga zo maar door. Alles wordt bij elkaar gebracht in Teams.

Word, Excel & een paswoordmanager

Ook Word, Excel en Outlook krijgen er een heleboel nieuwe functies bij. Maar wat vooral nieuw is voor Microsoft is de nieuwe paswoordmanager die het gisteren heeft gelanceerd. Helaas gaat het niet echt over een paswoordmanager zoals heel wat geruchten ons vertelden. Het gaat eerder om een tool die je laat weten of je mailadres en/of paswoord in een bepaalde datalek gevonden is.

Het bedrijf zou momenteel ook samenwerken met Adobe en Blinklist om ook deze apps te kunnen integreren in zijn abonnementen. Vandaag de dag zijn er zo’n 38 miljoen actieve Office 365 Personal en Home abonnementen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business