Nieuws

Gerucht: 13-inch MacBook Pro komt volgende maand uit

Mac Ransomware Pro
Volgens geruchten kunnen we de 13-inch MacBook Pro in mei verwachten.

Apple zal volgende maand de 13-inch MacBook Pro aankondigen, althans dat zegt John Prosser, Apple expert, op Twitter.

Voorspelling

De nieuwe MacBook met de codenaam J223 verschijnt ergens in mei, mits alles goed gaat zo laat John weten. De 13-inch MacBook volgt het 16-inch model op, dat in november 2019 uitkwam. Dit nieuws komt enigszins overeen met de voorspelling van Apple-analist Ming-Chi Kuo, die eerder zei dat Apple van plan was om de nieuwe MacBook Pro en MacBook Air in het tweede kwartaal van 2020 uit te brengen. De Air werd vorige maand gelanceerd met het Magic toetsenbord.

Specificaties 13-inch MacBook Pro

Volgens Prosser gaat het hier om een refresh, een bijgewerkte versie, van de huidige 13-inch MacBook. Hij denkt dat de Pro dunnere schermranden zal hebben en dus een 14-inch scherm. Dit zagen we ook bij het 16-inch model die hetzelfde formaat heeft als de 15-inch MacBook. Ook zal de nieuwe 13-inch MacBook beschikken over het Magic toetsenbord, en een verbeterde processor in de vorm van een van Intel’s 10e generatie Ice Lake chips.

Het gaat hier natuurlijk wel om een gerucht, Apple heeft zelf namelijk nog niets bevestigd, dus we moeten eerst nog maar afwachten of Prosser gelijk heeft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business