Nieuws

Druk aan de containerparken? Volg de wachtrij via YouTube!

Er wordt een grote drukte verwacht aan de containerparken. Voor enkele containerparken kan je live via YouTube volgen wanneer het een goed moment is om te gaan.

Vanaf vandaag mogen de containerparken in Vlaanderen weer open gaan, zij het onder strikte voorwaarden. Geen overbodige luxe voor wie bezig is aan een grondige lenteschoonmaak thuis. Omdat de containerparken wekenlang dicht bleven, wordt er de komende dagen gerekend op een grote drukte.

Enkele containerparken in Vlaanderen pakken uit met een origineel initiatief om hierop te anticiperen. Zij zullen livebeelden uitzenden van de wachtrijen via YouTube. Zo kunnen mensen die van plan zijn om naar het containerpark te rijden, eerst even controleren of het een goed moment is of niet.

Onder andere de 11 parken die onder beheer van IVAREM zullen gebruik maken van de livebeelden. IVAREM is het afvalverwerkingscentrum in de regio rond Mechelen. Het containerpark van de volgende gemeenten valt hieronder: Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Mechelen-Noord en -Zuid, Putte, Hemelrijken, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek. Ook enkele Limburgse containerparken in Genk en Hasselt hebben camera’s geplaatst.

The Safe Group

Leverancier van de camera’s is The Safe Group. The Safe Group is een Hasselts bedrijf dat gespecialiseerd is in ICT-infrastructuur voor beveiliging. Het bedrijf verzorgt bijvoorbeeld meestal de nodige beveiligingscamera’s voor de grootste Belgische festivals. De voorbije twee dagen is The Safe Group druk in de weer geweest met het plaatsen van de camera’s. Zo kunnen de livebeelden zo snel mogelijk online gaan.

Enkele containerparken, zoals bijvoorbeeld dat van Mechelen, zijn al live gegaan. Maar ook de andere zullen snel genoeg volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business