Nieuws

8 bekende televisieseries aangepast aan coronamaatregelen

Van ‘The Home Office’ tot ‘The Symptoms’: zo zouden de posters van 8 bekende televisieseries er uitzien als ze vandaag zouden gemaakt worden.

Een beetje creativiteit en humor kunnen we allemaal wel goed gebruiken vandaag de dag. En die boodschap heeft Jure Tovlrjan goed begrepen. Vorige week toonde we al een deel van zijn collectie aangepaste bedrijfslogo’s. Hij nam onder andere de logo’s van Mastercard, Nike en Starbucks onder handen om ze te laten voldoen aan de coronamaatregelen.

Baking Bread

Tovlrjan heeft opnieuw van zich laten horen. Op 1 april, zeer toepasselijk, deelde hij zijn nieuwste kunstwerken met de wereld. Dit keer werden niet bedrijfslogo’s aangepakt, maar posters van enkele zeer bekende televisieseries. Breaking Bad, Friends, The Simpsons, Game of Thrones, The Walking Dead, … allemaal passeerden ze de revue. En dat resulteert opnieuw in een verzameling van zeer leuke plaatjes.

Hij doet dit niet enkel om ons te entertainen, maar ook om bewustzijn te creëren rond de ernst van het virus in een taal die universeel is: humor. Hij wil ook mensen inspireren om creatief te blijven, ook al moeten ze thuis zitten. Wat ons betreft, hopen we dat Tovlrjan’s creativiteit nog lang niet is uitgedoofd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business