Nieuws

Bijna de helft van de Europese reizigers checkt online in

Uit een enquête van British Airways (BA) bij 2000 Europese passagiers, blijkt dat meer dan drie op vier Europeanen (76%) hun vakanties boeken via internet. In vergelijking met tien jaar geleden, is dat een forse stijging met 60%. Heel slecht nieuws voor de reisagentschappen, want amper 18% vindt nog de weg naar een reiskantoor. In […]

Uit een enquête van British Airways (BA) bij 2000 Europese passagiers, blijkt dat meer dan drie op vier Europeanen (76%) hun vakanties boeken via internet.

In vergelijking met tien jaar geleden, is dat een forse stijging met 60%. Heel slecht nieuws voor de reisagentschappen, want amper 18% vindt nog de weg naar een reiskantoor. In 2003 was dat nog 65%.

Online inchecken
Steeds meer mensen checken ook online in: 54% van de 18- tot 24-jarigen en 38% van de 60-plussers. 13% reserveert dan meteen ook zijn eigen zitje in het vliegtuig.

Wifi
BA informeerde ook naar de digitale toekomstverlangens van de passagiers. Zo hoopt meer dan 70% op wifi aan boord en op de mogelijkheid om tijdens de vlucht mobiel te bellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business