Nieuws

Apple onthult nieuwe MacBook Pro 13” met Magic Keyboard

Apple
Dit is de langverwachte nieuwe Apple MacBook Pro 13".

Vandaag introduceert Apple (zoals verwacht) de vernieuwde 13-inch MacBook Pro met het nieuwe Magic Keyboard, die een nieuwe type-ervaring moet brengen. Bovendien zijn alle standaardconfiguraties uit deze serie nu uitgerust met de dubbele hoeveelheid opslag. Meer voor dezelfde prijs dus.

Apple MacBook Pro 2020

De populairste MacBook Pro heeft nu dus nog meer te bieden. De nieuwe modellen hebben een processor van de tiende generatie die de grafische prestaties tot 80 procent sneller maakt. Sommige configuraties hebben daarnaast standaard 16 GB sneller 3733-MHz geheugen. Bovendien zijn de krachtige quad-coreprocessor, het schitterende 13-inch Retina-display, de Touch Bar en Touch ID, de uitmuntende stereospeakers, een batterij die de hele dag meegaat én alle voordelen van macOS verpakt in een ongelooflijk licht en dun design.

Magic Keyboard

De nieuwe Pro heeft, zoals aangekondigd, ook een nieuw toetsenbord gekregen: de Magic Keyboard. Apple maakt komaf met probleemgeval ‘Butterfly’ en zet een stap in de goede richting. Althans dat hopen we toch. Het vernieuwde schaarmechanisme heeft een key travel van 1 mm, wat prettig en stabiel aanvoelt tijdens het typen. De pijltoetsen zijn nu ingedeeld in een omgekeerde ‘T’, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn als je in een spreadsheet werkt of zit te gamen. Het nieuwe Magic Keyboard heeft verder een fysieke Escape-toets, een Touch Bar en Touch ID, waardoor typen op een Mac-notebook nu prettiger zou zijn dan ooit tevoren.

Display

De nieuwe MacBook Pro heeft hetzelfde 13-inch display en de schermranden zijn er niet dunner op geworden. Ook qua aansluitingen is er niets veranderd: 4 USB-C connetoren en 3.5mm audiojack.

De nieuwe 13-inch MacBook Pro is vanaf vandaag te bestellen en heeft een instapprijs van 1499 euro. Klanten uit het onderwijs betalen zelfs nog minder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business