Sinds deze week is de nieuwe May 2020 Update voor Windows 10 door Microsoft eindelijk uitgerold.

Na heel lang wachten heeft Microsoft dan eindelijk de Windows 10 May 2020 Update uitgerold voor alle gebruikers. De softwaregigant heeft zijn ontwikkelaars bijna een jaar lang laten testen en eigenlijk zou de update al sinds december 2019 helemaal klaar zijn. Maar nu dus goed nieuws, de Mei 2020 Update voor Windows 10 is er.

Windows 10 May 2020 Update

Omdat het bedrijf zijn tijd zo lang heeft genomen zou je verwachten dat het om een uitgebreide vernieuwing gaat. Toch is de May 2020 Update niet zo groot, maar zitten er toch een heleboel leuke en handige functies tussen die Windows 10 weer een stukje beter hebben gemaakt.

Zo kunnen gebruikers nu eindelijk OneDrive-bestanden terugvinden via de zoekbalk in Windows Verkenner en is het mogelijk om virtuele bureaubladen een eigen naam te geven. Verder is Microsoft ook blijven werken aan het instellingenmenu voor meldingen en acties. Ook daar heb je als eindgebruiker nu een pak meer mogelijkheden en kan je bijvoorbeeld in één klik alle meldingen stopzetten bovenaan het menu.

 

November

Als we het patroon van Microsoft nu zouden volgen dan zit er in het najaar van 2020 een kleinere versie van de November-update van vorig jaar aan te komen. Maar wat die zal brengen is nog niet geweten.

Wil je de Windows 10 May 2020 Update installeren? Ga naar Instellingen > Updates & beveiliging > Windows update en kies voor ‘Check voor updates’. Wacht even en klik dan op Downloaden en installeren.

Windows 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here