Nieuws

Is dit Apple’s uitklapbare iPhone?

iPhone
Al sinds begin dit jaar zijn er aanwijzingen dat Apple aan een opvouwbare iPhone werkt. Nu lijkt Jon Prosser daar toch meer over te weten.

Technologiejournalist Jon Prosser liet op Twitter weten dat hij nieuwe details heeft over Apple’s werk met zijn opvouwbare/openklapbare iPhone. Het nieuwe toestel zou niet openvouwen zoals bijvoorbeeld bij de Galaxy Fold, maar heeft in het midden een scharniertje waardoor het twee aparte displays zijn.

iPhone 11

Jon Prosser zit doorgaans redelijk juist met zijn details. Deze keer laat hij weten dat de nieuwe openklapbare iPhone naadloos in het rijtje past bij de rest en dat de behuizing dezelfde lijkt te zijn als die van de iPhone 11.

Bovenaan zit er geen notch meer, Apple zou alles hebben weggewerkt in een iets dikkere rand waar ook Face-ID werd ondergebracht. Wanneer het nieuwe toestel uitkomt? Ook Prosser heeft er geen idee van, volgens hem is het nog te vroeg om daar uitspraak over te doen.

Twee schermen

Ondertussen lijken al meerdere smartphonebouwers de sleutelen aan een smartphone met twee schermen. Hetzij eentje die opvouwbaar is met een plooi in het display of met twee aparte displays en een scharnier. De Surface Duo is er eentje met scharnier en zou normaal gezien in augustus op de markt moeten verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business