KBC Mobile

KBC Mobile is er deze week weer een stuk beter op geworden na verschillende grote en kleine nieuwigheden die uitgerold zijn.


KBC Mobile is er deze week weer een stuk beter op geworden. De mobiele bankapp van de gelijknamige Belgische bank KBC heeft er in versie 20.5.0 een hoop kleine en grote nieuwigheden bijgekregen.

Het bestaande aanbod aan Extra diensten werd daarmee uitgebreid met de komst van Cambio, Kinepolis, Cera en Joyn. Vanaf nu kan je dus ook rechtstreeks vanuit de KBC-app je cinematickets bestellen en in de Kinepolis-zalen mee identificeren.

Wie de Joyn klantenkaart al gebruikte of interesse heeft kan dat nu ook meteen vanuit de mobiele app doen. Je kan je kaart en recente transacties bekijken, handelaars in de buurt nakijken en natuurlijk meteen de QR-code in de winkel zelf scannen.


Download KBC Mobile voor iOS of Android.

KBC Mobile: Betalen met ring, armband of sleutelhanger

Bovendien heeft de bank nu ook ondersteuning toegevoegd waardoor klanten met een slimme ring, armband of sleutelhanger contactloos kunnen betalen. Ik ken helaas niemand die met een ring of sleutelhanger zoiets doet, maar het bestaat en kan dus vanaf nu.

Gisteren maakte de Belgische bank nog bekend dat het een samenwerking met Q8 heeft opgebouwd en dat klanten vanaf 22 juni ook rechstreeks vanuit KBC Mobile hun tankbeurten kunnen betalen. Smiles sparen gaat zo automatisch. Voor wie geen klant is bij KBC kan je de Q8 smiles-app gebruiken om mobiel te betalen aan het tankstation. Een samenwerking met Payconiq by Bancontact.

KBC Mobile

Gerelateerde artikelen

4 ‘digitaal bankieren-trends’ in 2020

4 trends in FinTechland die we in het oog moeten houden in 2020.