Nieuws

Dit is de Volkswagen ID.4 zonder camouflage

Volkswagen ID.4
De Volkswagen ID.4 zal van vergelijkbare grootte als de Tesla Model Y zijn. Een tussenmodel crossover dat ook in China te koop zal zijn.

Wie vandaag beelden wil zien van de nieuwe elektrische Volkswagen ID.4 krijgt voornamelijk beelden te zien met een laag camouflage. Maar deze week zijn er beelden opgedoken van de nieuwe elektrische SUV in de cataloog van het Chinese Ministerie van Industrie & Technologie.

ID.4
De ID.4 mét camouflage.

Volkswagen ID.4

De nieuwe beelden tonen dat de ID.4 twee lichtjes verschillende designs heeft inclusief de verschillende mogelijkheden aan velgtypes. Wie dus interesse heeft om in te toekomst een Volkswagen ID.4 aan te schaffen kan hier al eens een kijkje nemen. Of het elektrische model ook in Europa exact zo zal uitkomen is nog niet geweten maar de kans is reëel. Volgens Electrek zou deze kleinere SUV van dezelfde grootte zijn als Tesla’s nieuwe Model Y.

Als je de wagen goed bekijkt en niet weet dat het om een elektrische auto gaat, merk je het verschil gewoon niet. De ID.4 ziet eruit als een doordeweekse crossover SUV die je nu overal al ziet rijden. Een ecologische propere wagen met een vuile look.

Momenteel is het onduidelijk wanneer je de Volkswagen ID.4 zal kunnen bestellen. Net zoals de prijzen en opties die momenteel nog ongeweten zijn. Vermoedelijk zal Volkswagen ergens deze zomer de overige details onthullen.

Wat denk jij van het design van de ID.4? Laat het ons weten in de reacties.

autoConnected Carslider

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals