Nieuws

Pokémon UNITE komt eraan voor Nintendo Switch én je smartphone

Pokémon UNITE
The Pokémon Company heeft Pokémon UNITE aangekondigd, de eerste MOBA van het bedrijf die gratis beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch en smartphones.

Tijdens Pokémon Presents, een videopresentatie van Tsunekazu Ishihara, President en CEO van The Pokémon Company, werd vandaag een volledig nieuwe Pokémon-game aangekondigd. Het gaat om de eerste MOBA van het bedrijf, waarin spelers het in team tegen elkaar zullen opnemen met hun Pokémon. Er wordt volop ingezet op de mobiele markt en de game zal beschikbaar worden voor Nintendo Switch en mobiele apparaten. Tencent Games neemt de productie voor zich. 

https://www.youtube.com/watch?v=dgWeEGBbJDQ&feature=emb_title

De aankondiging komt er daags na het nieuws dat er een ook een nieuwe Pokémon Snap-game zit aan te komen. The Pokémon Company zit dus duidelijk niet stil. Pokémon Unite moet geen ontspannende safari worden, maar een strategische Pokémon-game waarin je het in teams van vijf tegen elkaar opneemt. Samen met je team trek je erop uit om wilde Pokémons te vangen, deze te trainen en de Pokémon die je bestuurt te laten evolueren. Je kan ook het gevecht aangaan met vijandige trainers, waardoor je meer punten kan verdienen die je uiteindelijk de game doen winnen. 

Release date Pokémon UNITE

Een release date voor Pokémon Unite is er nog niet, maar wel is bekend dat de game gratis gespeeld zal kunnen worden. Ongetwijfeld zal je wel kunnen betalen voor een grote selectie aan micro-transacties, zoals dat bij wel meer MOBA’s het geval is. Meer informatie kan je vinden op de Pokémon UNITE website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business