Nieuws

Rakuten onthult betaalbare, lichtgewicht Kobo Nia e-reader

Kobo Nia
De Kobo Nia is Rakuten's laatste nieuwe e-reader voor het middensegement. Betaalbaar, veel premium functies en 8 GB opslag voor minder dan 100 euro.

Rakuten heeft een nieuw broertje toegevoegd aan zijn familie van Kobo e-readers. De Kobo Nia is een compacte, lichtgewicht en betaalbare e-reader. Het toestel heeft nu ook heel wat functies aan boord die tot voor kort alleen in de premium e-readers van Kobo zaten.

Rakuten Kobo Nia

De Nia e-reader werd door de product designers van Rakuten opnieuw van nul af aan opgebouwd. Het toestel heeft nu ook ComfortLight om beter te lezen als het donker is, een 6 inch e-ink ‘glare free’ display voor minder schittering bij daglicht en de volle 8 GB aan opslag standaard inbegrepen. De Nia ziet er compact en stijlvol uit, maar heeft op het eerste zicht geen onderscheidende elementen in het design.

Bij de nieuwe Nia lanceert Rakuten ook een SleepCover die apart verkrijgbaar is in het zwart, aqua-blauw en limoenkleur.

Net geen 100 euro

De Kobo Nia kan volgens Rakuten zo’n 6000 e-books meenemen en weegt nog steeds maar 172 gram. De Nia wordt nu in de V.S. al verkocht voor 99,99 dollar en zal beschikbaar zijn voor pre-order vanaf 21 juli in België, Nederland, Frankrijk en Spanje. Europese prijzen zijn niet vermeld, maar vermoedelijk zal de Nia e-reader voor 99 euro over de toonbank gaan.

Kobo Nia

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business