Tesla

De Amerikaanse autobouwer Tesla is volop bezig met de ontwikkeling van een spliternieuw model. En daar heeft het volk voor nodig...

Advertentie

Vorig jaar al liet Elon Musk vallen dat de Amerikaanse autobouwer in China een nieuw model ging bouwen. Van design tot productie, de wagen zou volledig uitgewerkt worden in China maar wel wereldwijd verkocht worden. Deze week heeft Tesla zelf nieuwe hints gepubliceerd die erop lijken dat het bedrijf een stap dichter bij een nieuw model staat.

Tesla Model …

Op Weibo, de Chinese tegenhanger van Facebook, deelde Tesla een poster waarin het niewe vacatures toont. Van design managers, tot copy writers enzovoort. Het bedrijf zoekt momenteel 11 mensen om de ontwikkeling van een nieuw model bij te staan.

Zoals je kan zien in de poster, wordt er een koplamp afgebeeld die ons tot op heden nog onbekend is. Niet veel later deelde de Amerikaanse EV-bouwer ook een tekening van een mogelijk nieuw model waarin de koplampen wel degelijk lijken overeen te komen.

In de tekening zien we een redelijk duidelijke schets van een hatchback. De koffer lijkt scherp en klein te zijn waarbij er juist plaats is voor 5 personen. Het gaat hier duidelijk om een gestroomlijnde wagen, maar dat zijn alle conceptmodellen. De kans deze tekening overeen zal komen met het uiteindelijke productiemodel is meestal heel klein.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here