Flitsmeister 4411

Betaal jij je parking al mobiel? Via Flitsmeister kan het nu nog eenvoudiger. Rechtstreeks in de verkeersapp en klaar is Kees.


De populaire Nederlandse verkeersapp Flitsmeister heeft er weer een nieuwe functie bij in België. In samenwerking met 4411 heeft Flitsmeister nu ook de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de applicatie je parkeerplaats te betalen. Met de verkeersapplicatie worden files vermeden en automobilisten gewaarschuwd voor flitspalen, flitsers, trajectcontroles, stilstaande voertuigen en nu dus ook parkeerplaatsen.

Aanmelding en kosten

Via het menu in de app of de website van Flitsmeister is het mogelijk om je kosteloos te registreren of aan te melden voor betaald parkeren. Heb je nog geen 4411-account, dan maak je deze gemakkelijk aan in de app.

Heb je reeds een 4411-account? Dan kan je je eenvoudig aanmelden met je gegevens via de mobiele app. In de app kunnen gebruikers de parkeerhistorie zien en gratis kentekens toevoegen of verwijderen. Bij bestaande klanten worden de gegevens automatisch overgezet.


Het parkeermenu in de Flitsmeister-app.

Flitsmeister in België

De app wordt gebruikt voor verkeersinformatie, bijvoorbeeld om boetes te voorkomen of om te navigeren naar een bestemming. Door het toevoegen van betaald parkeren, hebben automobilisten maar één app nodig in de auto.

Wanneer een gebruiker stopt in een zone waar betaald moet worden, zal de app dit proactief tonen aan de gebruiker. Vervolgens kan er met 1 druk op de knop een parkeeractie worden gestart. Als er een parkeeractie actief is wordt dit altijd duidelijk weergegeven. Bij het wegrijden wordt er een melding getoond met de vraag om de parkeeractie te stoppen zodat gebruikers nooit te veel betalen.

Concurrentie

Flitsmeister gaat door het toevoegen van deze feature haar positie op de markt versterken. Naast het feit dat Flitsmeister ervoor zorgt dat gebruikers één enkele app nodig hebben in de auto, pakken ze ook uit met verschillende andere onderscheidende factoren. Aan betaald parkeren met Flitsmeister zijn geen registratiekosten verreist én betaal je een lagere transactiekost dan bij andere Belgische concurrenten.

Ook biedt Flitsmeister het grootste aanbod aan Belgische steden aan om je wagen te parkeren. Meer dan 75 Belgische steden zijn reeds toegevoegd aan de lijst. Flitsmeister gaat niet alleen met andere parkeerproviders de concurrentiestrijd aan. Ten opzichte van andere verkeersapps in België heeft Flitsmeister het voordeel dat de app completer is dankzij onder andere deze toevoeging.

Groei in België

Het doel van Flitsmeister is om de Benelux te veroveren en daarom heeft de groei van gebruikers in België hoge prioriteit. De app is in meerdere talen te gebruiken zoals bijvoorbeeld in het Engels of Frans. Hiermee wordt de app direct een stuk aantrekkelijker voor een grote groep potentiële gebruikers en zal de community groeien.


Gerelateerde artikelen

Flitsmeister waarschuwt voor spookrijders in samenwerking met Bosch

Een samenwerking met het Duitse Bosch maakt verkeersapplicatie Flitsmeister er nog beter op. Gebruikers krijgen nu een extra waarschuwing.