Nieuws

Jaguar lanceert I-Pace EV320 die 15.000 euro goedkoper is

Jaguar I-Pace
Jaguar heeft bij de EV320 een heel stuk van de prijs en het vermogen gehaald. Maar je krijgt er nog steeds een échte Jaguar voor in de plaats.

Jaguar heeft zijn prijzige elektrische SUV een stukje aantrekkelijker gemaakt. De Britse autobouwer lanceert daarvoor een limited edition EV320 I-Pace. Daarmee deelt de wagen eigenlijk alle goede eigenschappen van de gewone I-Pace met uitzondering van een verlaagd vermogen. Toch heb je nog steeds toegang tot 320 pk vermogen met een 500 Nm koppel.

Jaguar I-Pace EV320

Net als het EV400-model biedt de EV320 een rijbereik tot 470 km (WLTP) en dezelfde technologieën zoals het nieuwe Pivi Pro-infotainmentsysteem, ionisatie van de interieurlucht met PM2,5-filter en de digitale ClearSight-achteruitkijkspiegel.

De beperkte editie I-Pace EV320 werd ontwikkeld om aan de vraag naar elektrische luxewagens te voldoen en biedt een stabiele balans tussen vierwielaandrijving, raffinement en wendbaarheid in combinatie met een uitstekend rijbereik in reële omstandigheden en dagelijkse bruikbaarheid.

Efficiëntie

Een nieuwe afstelling van de lichte, compacte en efficiënte elektromotoren, ontworpen door Jaguar, zorgt voor het nieuwe vermogen van 320 pk. Net als de versie met 400 pk wordt het koppel over de vier wielen verdeeld via de intelligente vierwielaandrijving van Jaguar, die in alle omstandigheden een uitstekende tractie verzekert. De acceleratie van 0 tot 100 km/u is indrukwekkend en duurt slechts 6,4 seconden. De elektrische Jaguar haalt een elektronisch begrensde topsnelheid van 180 km/u. En net als het model met 400 pk heeft de EV320 een rijbereik tot 470 km (WLTP).

Voor zakelijk gebruik

Jaguar maakt de I-Pace EV320 nog aantrekkelijker met het optionele Business Pack voor de uitvoeringen S en SE. Voor de meerprijs van € 3.000 wordt de uitrusting van de S-uitvoering uitgebreid met 20-inch lichtmetalen wielen, een elektrisch bedienbare achterklep, een tweede touchscreen, premium vloermatten, verwarmbare voorstoelen, een dubbele bekerhouder voorin én het ionisatiesysteem met PM2.5 filter voor extra reiniging van de interieurlucht.

Bij het Business Pack voor de SE-uitvoering (€ 800) komen daar nog 12-voudig verstelbare sportstoelen, een vast glazen panoramadak en het Cold Climate Pack bij. Verwarmbare stoelen, een elektrisch bedienbare achterklep en 20-inch lichtmetalen wielen behoren al tot de standaarduitrusting van de I-Pace EV320 SE.

Het Business Pack voor de S-uitvoering vertegenwoordigt een waarde van € 4.948, waarmee het klantvoordeel oploopt tot € 1.948. Bij de SE vertegenwoordigt het optiepakket een waarde van € 2.628, goed voor een klantvoordeel van € 1.828.

Het goedkopere model is vanaf nu in België en Nederland beschikbaar voor een beperkte periode.

LEES OOK: Review van de Jaguar I-Pace.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business