Netflix

Wie nog niet overtuigd is van een abonnement bij Netflix kan nu gratis proeven van een uitgebreider aanbod.

Advertentie

Sinds een jaar experimenteert de videostreamingigant Netflix met een beperkt gratis aanbod. Het bedrijf deed dat vooralsnog alleen maar in bepaalde landen, vanaf deze maand wordt dat aanbod groter gemaakt in alle 200 landen waar de streamingdienst actief is.

Gratis Netflix

Buiten de proefperiode van 30 dagen kan je deze films en series nu altijd gratis bekijken: Stranger Things, Our Planet, When They See Us, The Two Popes, Grace & Frankie, Bird Box en ga zo maar door. De volledige catalogus met gratis films en series kan je hier altijd herbekijken.

Maar er is wel een keerzijde, bij series kan je bijvoorbeeld maar een beperkt aantal afleveringen bekijken. Terwijl je films wel volledig kan uitkijken. En voor je aan een titel begint zal Netflix altijd een advertentie van 30 seconden afspelen die je wel kan doorspoelen.

Marketing

In een gesprek met TechCrunch liet een marketingtopman bij Netflix weten dat het bedrijf op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te binden of aan te spreken om een abonnement te nemen. Het aanbod gratis films en series moet hen daarbij helpen, zelfs met reclame.

Het voordeel is wel dat gebruikers geen account moeten aanmaken, je kan het gratis Netflix-aanbod wel alleen bekijken in de browserversie van de videostreamingdienst.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Netflix België: wat verschijnt er in september 2020?

Elke maand verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. In september zorgen volgende titels voor extra veel kijkplezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here