Nieuws

Sennheiser kondigt nieuwe earbuds aan voor 199 euro

Sennheiser
Nog op zoek naar een nieuw paar earbuds voor je thuiswerk? De Sennheiser CX 400BT zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Al is er geen ruisonderdrukking aan boord.

Deze week heeft Sennheiser een nieuwe type draadloze earbuds aangekondigd. De CX 400BT True Wireless zullen 199 euro kosten en hebben een batterijduur van 7 uur. Verder kan je natuurlijk de degelijke audiokwaliteit van Sennheiser verwachten.

Sennheiser 400BT

De nieuwe earbuds zijn in-ear en hebben ieder 7mm-audiodrivers aan boord. Je kan alles uit de earbuds halen met de bijhorende Sennheiser Smart Control-app waarbij je ook de EQ van de earbuds kan aanpassen.

Langs de buitenkant kan je de touch-knoppen gebruiken waarvan je de functie zelf kan instellen. Daarmee kan je dan bijvoorbeeld telefoongesprekken opnemen of afleggen en je favoriete spraakassistent oproepen.

Ruisonderdrukking

Helaas krijgen de Sennheiser XC 400BT geen actieve ruisonderdrukking en zijn ze ook niet bestand tegen water. Er is geen ipx-certificaat dus kan je ze niet in de regen gebruiken. Verder krijg je aan boord bluetooth 5.1 en ondersteuning voor de gekende sbc, aac en aptx. Volgens Sennheiser is de rechter earbud de hoofdverantwoordelijke en staat die ook in voor onder andere de bluetoothconnectie met je smartphone.

Zoals bij veel earbuds krijg je ook bij de XC 400BT een oplaadcase waarmee je tot 13 uur extra luisterplezier kan creëren. Kan je niet kiezen? Veel keuze is er niet buiten zwart en wit. De audiogigant houdt het redelijk eenvoudig met het nieuwe paar earbuds.

Wie interesse heeft kan de earbuds vanaf eind september kopen voor 199 euro.

Sennheiser
Ook verkrijgbaar in het wit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business