Nieuws

MSI stapt zakelijke laptopmarkt in met nieuw logo en 11e generatie Intel-processoren

MSI Summit
Op zoek naar een professionele laptop met de nieuwe generatie Intel-processoren? Dan zit je bij MSI zeker goed.

MSI heeft zijn laptopaanbod uitgebreid met de Business & Productivity Series voor zakelijk gebruik. De line-up werd voorzien van 11e generatie Intel-processoren. De MSI Prestige 14 Evo heeft ook een Intel Evo-certificaat.

Veel lezers zullen MSI ongetwijfeld kennen als een van de grote namen wanneer het op gaming laptops aankomt. Waar veel concurrenten zich in het verleden eerst op de consumenten- en zakelijke markt richten om vervolgens pas een eigen gaming merk te lanceren, is dat bij MSI dus anders. De Business & Productivity Series is ontworpen voor Business-to-Business klanten en moeten voor verhoogde productiviteit gaan zorgen, zodat het verschil tussen thuis en op kantoor werken nog amper merkbaar is. Het gaat om drie line-ups: De Summit, Prestige en Modern Series.

 “2020 zit vol uitdagingen, maar deze uitdagingen brengen kansen. Wij zijn trots om de eerste line-up van high performance Business & Productivity laptops van MSI te introduceren met features die de behoeftes van een aangepaste werkomgeving aanvullen,” zegt Derek Chen, Global Sales & Marketing Director van de notebookafdeling van MSI.

Summit Series

MSI’s business laptops elimineren gebruikelijke pijnpunten. Mobiliteit en performance worden versterkt door Summit’s dunne aluminium chassis met militaire standaarden voor duurzaamheid, en de nieuwste 11th Gen Intel processoren met krachtige Intel iRIS Xe integrated graphics. TPM 2.0 verzorgt enterprise-grade beveiliging, waardoor bedrijfsvertrouwelijkheid wordt verzekerd. Hoogtepunten van de Summit Series bevatten exclusieve AI noise cancellation van achtergrondgeluiden in videovergaderingen, 10 uur batterijduur voor een volledige werkdag in de B-Series, en multi-touch touchscreens en een Windows Hello Infrarode camera gezichtsherkenning in de E-Series.

MSI Prestige 14 met Intel EVO

De MSI Prestige 14 Evo, één van de eerste laptops gecertificeerd met het 11th Gen Intel Evo certificaat, werd ook onthuld tijdens de Virtual Summit. De performance, instant wake functie, reactievermogen en batterijduur leveren geavanceerde efficiëntie en mobiliteit. 

Een laatste verrassing was een vluchtige blik op de aankomende MSI Summit E13 Flip, met een display dat 360 graden draait – waarbij het gebruik van een laptop met het gemak van een tablet gecombineerd wordt om veel mensen met verschillende werkachtergronden te faciliteren. 

Nieuw logo voor MSI

Naast al deze nieuwe laptops werd er ook gekozen voor een nieuw logo. Het logo roept volgens MSI hun welverdiende reputatie voor betrouwbaarheid op, maar in toon met de veranderende tijden, is het gevormd in hetzelfde streven naar minimalisme zoals bij de nieuwe premium laptops, uitgelegd door Henri Chen, MSI Notebook Division Chief Design Officer. Het logo voldoet ontwerpmatig ook aan de gulden snede.

De Business & Productivity laptops van MSI worden naar verwachting in November 2020 gelanceerd. Prijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business